Over ons
Zoek jij een toegankelijke en professionele oplossing voor je (ver)bouwwerken? Doe-het-Selfmatic !

Doe-het-zelf zoals een echte vakman!

 

Selfmatic is de kwaliteits- en gering energieverbruik referentie voor zelfbouwsystemen inzake verwarming, sanitair, ventilatie en elektriciteit. Wij bieden je een unieke formule aan : De “doe-het-zelf” filosofie, gekoppeld aan de ervaring van een professionele technieker. Voor jou betekent dat een behoorlijke besparing bij de aankoop zoals op lange termijn, maar ook dat je zelf de handen uit de mouwen durft steken.

 

Vrijblijvende studies en offerte.

 

Kom even langs in een van onze 5 toonzalen met een gedetailleerd plan van je woning. Met genoegen bieden onze specialisten je een studie op maat aan, op basis van je budget en je wensen, dit kosteloos en vrijblijvend. Selfmatic kenmerkt zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de slagvaardigheid van haar dienstverlening. Zo helpen onze teams je stap voor stap door je project.

 

Met onze begeleiding… Gegarandeerd succes!

 

Geen 100% vertrouwen? Selfmatic stelt je de Selfmatic Academy voor met technische opleidingen om je op je gemak te zetten met je nieuwe installatie. Ook is elk systeem met een instructieboekje en technische fiches geleverd. Om je installatie te beëindigen, komt één van onze experts bij je thuis voor een laatste check-up en om de laatste regelingen uit te voeren. Op deze wijze zal je ten volle van jouw nieuwe systeem kunnen genieten. 

 

Een beetje geschiedenis...

 

Het is in de oude gieterijen van Ruisbroek, in Vlaams Brabant, dat de firma Selfmatic (oorspronkelijk Gimefa) zijn opmars gestart is met aan de top M. Jan Jacobs, grootvader van de actuele zaakvoerders van de firma. De hoofdactiviteit was destijds het vervaardigen van rioleringsroosters voor de stad Brussel.

Na WO II, besloot M. Jacobs om het gamma uit te breiden en ontwikkelde de verkoop van branders en ketels, wat de huidige centrale verwarming vertegenwoordigd en wat in die tijd een innovatieve en revolutionaire technologie was.

M. Jacobs commercialiseerde, met behulp van zijn zonen in de jaren 60 de beroemde Selfmatic doe-het-zelf kits. De bedoeling was om de montage van centrale verwarming voor een groter publiek toegankelijk te maken.

Deze kits bestonden uit de nodige materialen en toebehoren, nodig om de centrale verwarmingsinstallatie te realiseren. Daarbij werd een gedetailleerd instructieboek geleverd dat toeliet, zonder specifieke technische opleiding, eigenhandig de installatie te monteren en dit alles met een beperkt budget.


Dankzij het aanzienlijk succes van de Selfmatic kits, opende de firma vrij snel meerdere verkooppunten in Wallonië. Vandaag telt Selfmatic, bovenop zijn hoofdzetel te Ruisbroek, 4 extra verkoopspunten gevestigd te Angleur, Farciennes, Saint-Ghislain en Doornik.

Selfmatic heeft evenwel zijn gamma uitgebreid door zich te specialiseren in de loop der jaren in alle renovatie –en bouwtechnieken , gaande van nieuwe verwarmingstechnieken, elektrische en sanitaire installaties.

Selfmatic biedt u een waaier van merken tegen concurrentiële prijzen, met de inzet om steeds de allerlaatste innovatie in de sector aan zijn klanten te kunnen aanbieden.

Selfmatic biedt in haar gamma vooruitstrevende technieken zoals warmtepompen, zonne-energie, regenwater recuperatiesystemen en domotica.

Bovenop de brede waaier aan aanbod onder vorm van complete kits, maakt Selfmatic er een erezaak van om zijn klanten te begeleiden in hun project van het begin tot het einde.

Het is trouwens daarom dat wij al zoveel jaren een na verkoopdienst ter beschikking stellen aan onze klanten en een montage bijstand zodat elke Selfmatic installatie een waar succes wordt.

Het is zo dat Selfmatic in meer dan 50 jaar al meer dan 100.000 klanten heeft kunnen overtuigen de handen uit de mouwen te steken en hun woning  zelf uit te rusten met kwalitatieve en moderne technieken.

Copyright © 2018 Selfmatic. Alle rechten voorbehouden. | Algemene voorwaarden | Website by Flexvision