Electrolux

Selfmatic biedt je de ideale manier van stofzuigen, de centrale stofzuiger van Electrolux.

Met dit centrale stofzuigsysteem verlies je nooit zuigkracht, verminder je huismijt en pollen in je woning en hoef je geen stofzakken te verwisselen vanwege het zakloos centraal stofzuigsysteem.

Comfort

Omdat de motorunit van het centraal stofzuigsysteem blijft staan, verplaats je tijdens het stofzuigen alleen de lichtgewicht stofzuigerslang.

Geruisloos

Omdat de motorunit buiten het leefgedeelte van de woning wordt geplaatst, (liefst in de garage of in de kelder) hoor je alleen de lucht die door de zuigmond wordt aangezogen.

Hygiënisch

In tegenstelling tot een gewone stofzuiger worden de vieze stofdeeltjes niet terug de leefruimte in geblazen. Het fijnstof en vervelende geurtjes worden naar buiten geblazen, terwijl het opgezogen grovere stof wordt gefilterd door de unieke zelfreinigende filter en opgevangen in de antibacteriële container.

Krachtiger en efficiënter

De motor van een Electrolux centraal stofzuigsysteem is door zijn unieke opbouw (geen stofzakken die de motor aan kracht doen afnemen) tot 3x krachtiger dan die van een gewone stofzuiger. Dit zorgt voor een diepere reiniging, waardoor je meer stof en vuil uit de leefomgeving verwijdert.

Eenvoudige installatie

Een Electrolux centraal stofzuigsysteem van Selfmatic kan eenvoudig geïnstalleerd worden zowel in nieuwbouw als in bestaande woningen.