Hoe werkt het ?

Zonne-energie is niet alleen weggelegd voor zonovergoten streken. Want het systeem werkt eigenlijk op licht. En daarvan produceert zelfs de zon meer dan genoeg voor ons land.
Gebruik die gratis zonne-energie om je sanitair water op te warmen.

Bespaar tot 75 %

Bij plaatsen een zonneboiler en –panelen op het dak van je woning, bespaar je dan tot 75% op je energiefactuur.

Selfmatic biedt zonneboilers aan in handige zelfbouwpakketten. Een installatie bestaat uit drie componenten: de panelen, de zonneboiler en bij- of naverwarming. Wij helpen je een systeem samen te stellen dat voldoet aan de wettelijke EPB-eisen en dat het best is afgestemd op de noden van je gezin. Afhankeljik van je verbruik berekenen we bv. het optimaal aantal zonnecollectoren.

Betrouwbare werking

Je zonnepanelen vangen gratis zonne-energie op. Met die energie brengt de warmtewisselaar in de boiler je sanitair water op temperatuur. Eenvoudiger kan het niet!

Duurzame oplossing, een baat voor het milieu !

  • Bescherm het milieu door minder energieverbruik.
  • Verlaag je energiefactuur voor de productie van sanitair warm water.
  • Lage installatiekosten door zelfbouwformule.
  • Extra premies en subsidies (hangt van de regio) : maken je investering nog interessanter.

Onze systemen zijn in het bezit van het Solar Keymark, een kwaliteitslabel dat eindgebruikers aantoont dat het product aan enkele strenge, Europese standaarden voldoet en andere, bijkomende benodigdheden. Het Solar Keymark wordt gebruikt in gans Europa en wordt erkend over de hele wereld.