Ik installeer met begeleiding

BESPARING… MAAR NIET OP KWALITEIT

Doe-het-zelf = 50 % goedkoper

Ben jij één van de 100.000 zelfbouwers die in de voorbije 50 jaar een Selfmatic-pakket installeerden? Dan weet je dat we je alleen gerenommeerde merken aanbieden. Samen met een uitgebreide, professionele service door specialisten. En … dan ontdekte je ook dat jouw installatie maar de helft van een ‘traditioneel’ geplaatste kostte.

Lage prijzen, hoge kwaliteit

Eén van onze Selfmatic-vestigingen ligt bij je in de buurt. Daar vind je scherp geprijsde oplossingen.

Hoe wij onze prijzen zo laag krijgen? Door het grote aankoopvolume en de goedkope doe-het-zelfformule. Zonder dat we inboeten aan kwaliteit: Je krijgt altijd de beste oplossing!

Kwaliteit in kit

Alles in één pakket

Selfmatic levert je zelfbouwpakket in een kit met alle onderdelen. Je hebt alles bij de hand en gaat meteen aan de slag – zonder tijdverlies aan extra winkelbezoekjes.

Verpakt per module

Je krijgt alle kit-onderdelen afzonderlijk per opbouwmodule verpakt. Elk pakket vormt een geheel, je houdt alle onderdelen netjes bij elkaar. Je krijgt een gedetailleerd instructieboek per afzonderlijke kit. Met stap voor stap instructies installeer je snel en eenvoudig!

Lezen en zien

De afbeeldingen in de instructiegids focussen stuk voor stuk op één onderdeel uit je installatie. Op de close-up ziet u genummerde aanwijzingen. Onderaan op de pagina staan duidelijk geformuleerde instructies bij elk volgnummer. Je leest wat je moet doen en ziet waar het moet gebeuren.