Ik installeer zelf

Met onze begeleiding… Gegarandeerd succes!

Geen 100% vertrouwen? Selfmatic stelt je de Selfmatic Academy voor met technische opleidingen om je op je gemak te zetten met je nieuwe installatie. Ook is elk systeem met een instructieboekje en technische fiches geleverd. Om je installatie te beëindigen, komt één van onze experts bij je thuis voor een laatste check-up en om de laatste regelingen uit te voeren. Op deze wijze zal je ten volle van jouw nieuwe systeem kunnen genieten.

De Selfmatic Academy is :

1. De begeleiding op uw installatiekeuzen

Deze laat je kennismaken met de mogelijkheden en introduceert voor elk domein een aantal keuzes die je moet maken.

2. Onze Show-rooms

Wil je zien hoe een technische oplossing er concreet uitziet, kom dan naar de Selfmatic toonzaal in je buurt. Daar maak je kennis met het tweede gezicht van onze “Selfmatic Academy”: de installatievoorbeelden.

Je leert niet alleen de toestellen kennen, je ziet ook hoe ze concreet geïnstalleerd en met elkaar verbonden worden. De voorbeelden inspireren en laten je toe om concrete vragen te stellen over je eigen bouw- of renovatieproject.

3. Onze gratis opleidingen

De specifieke opleidingen die we regelmatig in elk van onze filialen organiseren, maken van de “Selfmatic Academy” een echte leerschool. Als klant volg je die opleidingen gratis.

Door de praktische insteek, de mogelijkheid om met het materiaal te experimenteren en de vele weetjes die vanuit de praktijk van de zelfbouw verteld worden, spaar je er vele uren mee uit en werk je meteen zoals het hoort.

4. Onze instructieboeken

Het instructieboek dat we bij elk technisch pakket meeleveren, legt je stap voor stap uit hoe je je installatie uitvoert. Hou hem bij de hand als je aan het werk bent en volg de instructies nauwkeurig op, dan is de kans op een succesvolle installatie maximaal.

5. Onze video tutorials

De “Selfmatic Academy” is ook aanwezig op het internet. Klik op onze website maar eens door op de korte installatievideo’s.

Voor uzelf of voor een groep, bij u of bij ons, aarzel niet om contact op te nemen met onze Selfmatic Academy:

academy@selfmatic.be

0800/201 304